Bjud in vännerna att lana

Nu för tiden så spelar vi oftast med våra vänner från varsitt håll och har endast kontakt via nätverket. Men ibland kan det vara trevligt att ses på riktigt och spela tillsammans. Det behöver inte heller vara särskilt komplicerat. Du behöver bara anordna en lankväll med vännerna där de får ta med sig sin egen dator.

En lösning för rökare

Ett problem när ni lanar tillsammans kan vara att passa in rökpauserna. Om ni vill kunna röka inomhus så är ett tips att vapea istället för att röka cigaretter, då ångan från vapes inte sätter sig på samma sätt i hemmet som rök. Med en engångs vape kan ni dessutom röka utan att du behöver köpa in ett helt pod-system med alla tillbehör. Engångsvapen fungerar lika bra som vanliga e-cigaretter men kastas efter att den använts. Det gör den även till ett mycket smidigt och billigt alternativ för dig som vill prova på att vapea.

Det perfekta spelpartyt

Till att börja med behöver du ha en plan för vilka spel ni ska spela. Välj spel som du tror att alla gillar. Exempelvis klassikern Diablo bruka vara ett säkert kort. Varva gärna med andra spel så att alla får spela vad de önskar. Tänk bara på att du som värd ska se till att alla kommer överens och så att ingen känner sig utanför. Ni kommer troligtvis bli hungriga av att spela så bjud gärna på tilltugg eller mat. Att beställa hem pizza brukar vara mycket uppskattat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *